Om cover och titel inte matchar, är titeln korrekt

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 299,95
Your price
DKK 242,00
You save
19%
Förväntad leveringstid
2-3 vardagar

Our customers say:


David Bowie: Starman 1947-2016

Jan Poulsen


Beskrivelse

David Bowies død sendte chokbølger igennem millioner af mennesker verden over. Dette fyrtårn i moderne kultur er nu slukket for evigt.

Han var en af de største personligheder i efterkrigstiden. Som en hjørnesten i rockhistorien var David Bowie helt frem til Blackstar i 2016 konstant søgende og udfordrende; ofte kopieret, sjældent overgået. Han udgav musik i seks årtier, men bevægede sig oftest i sin egen tid uden for tiden.

Musikken var hans hjemmebane, men hans betydning bredte sig i utallige kunstneriske retninger. Han var et forbillede, et stilikon og en moderne far, og helt unikt appellerer han til både unge og ældre overalt. Jan Poulsen har fulgt David Bowie siden 1973.

Han har interviewet og mødt ham flere gange, og i bogen følger han ikonet igennem hele karrieren. Han beretter om de mange ansigter og udtryk, om musikken, filmene og billedkunsten. Om succes og seksualitet, fiasko og frustrationer, og om det overraskende comeback i 2013 og tiden op til tusindkunstnerens uventede død i januar 2016.

Jan Poulsen forsøger endvidere at placere Bowie i en større kulturel sammenhæng og kommer med talrige eksempler på hans store betydning i og for dansk kultur. Bogen er rigt illustreret med sjældne fotos, og som noget enestående medfølger en komplet fortegnelse over David Bowies plader, film og optrædener på dansk jord.

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. Utgåva
Utgivet Danmark, 01/06-2016
ISBN13 9788702204711
Publisher Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Pages 464
Dimensions 233 × 158 × 34 mm
Weight 866 gram
Språk Danish
Original language Danish
Cover Artist Sven Reiner Johansen