Om cover och titel inte matchar, är titeln korrekt

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 129,95
Your price
DKK 96,00
You save
26%
Förväntad leveringstid
2-3 vardagar

Our customers say:


Selfie-Simon: Selfie-Simon

Susanne Foldberg


Beskrivelse

YouTube-stjerner, egen kanal og drømmen om selv at blive en berømt YouTuber med en masse subscribers er på kort tid kommet til at spille en stor rolle i mange børn og unges liv. Selfie-Simon giver en realistisk skildring af en 12-årig drengs fascination af YouTuber-fænomenet, og tager fat i emner som venskab, cybermobning og YouTube-challenges.

Simon går i 5. klasse og er lige begyndt på en ny skole. Alle drengene i klassen går kun op i fodbold, og de synes det er barnligt, at Simon spiller Minecraft og drømmer om at blive en berømt youtuber. Han bliver venner med Rosa, og med hendes hjælp laver han sin første chili-challenge. Den nye video får nogle likes, men også en kommentar fra en der kalder sig Seb05, som synes den er latterlig: Nettet er jo allerede fyldt med videoer, hvor folk spiser chilier.

Seb05 begynder at stille Simon nye challenges og i takt med, at udfordringerne bliver vildere og vildere, får hans kanal flere og flere subscribers. Men Simon begynder at blive bange. Det han laver er både ulovligt og livsfarligt. Hvor langt tør han gå i sin jagt på Guldtuben?

Pressen skriver:

»En realistisk og utrolig spændende skildring af youtube-fænomenet, venskaber og det svære ved at skifte skole. Og så rummer fortællingen et overrastende plot.« – Morten Halskov Jensen, Lektør

»Man lever sig fuldstændig ind i Simons dilemma og bliver også lidt urolig undervejs, kan jeg godt indrømme. […] Historien er god, fordi den prøver at beskrive, hvordan det er at være venner og fjender med internettet som en meget vigtig med-og modspiller. Det er ikke set så tit før.« - Stine Reinholdt Hansen, Weekendavisen

»Ret underholdende! […] Bogen er lille og god at holde i hånden.« **** - Marius Halse Budde, Kid’s News

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Special edition 1. Utgåva
Release date 01/09-2017
ISBN13 9788763854689
Publisher Høst & Søn
Genre Børnebøger
Pages 120
Dimensions 208 × 134 × 15 mm
Weight 258 gram
Språk Danish
Original language Danish

The selection on iMusic.dk features 5 Hæftet och Indbundet by Susanne Foldberg.