Om cover och titel inte matchar, är titeln korrekt

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 249,95
Your price
DKK 202,00
You save
19%
Förväntad leveringstid
2-3 vardagar

Our customers say:


Der er kun dage

Daniel Svensson med Tonny Vorm


Beskrivelse

Gennem hele sin håndboldkarriere havde Daniel Svensson fulgt sin fars råd: "Spil bolden, som den ligger." Den stærke københavner vandt medaljer, kom på landsholdet og blev professionel i både Spanien og Tyskland. Flere kaldte ham sin generations største danske håndboldtalent.  

Men da Daniel Svensson kort inden VM 2013 får beskeden om, han har kræft, vendes alt på hovedet. Hvordan spiller man bolden, når man ikke ved, hvor den ligger? Kampen mod kræft er ikke en sportsdisciplin. 

Daniel Svensson overvinder sygdommen og kæmper sig tilbage på topplan – for derefter atter at få konstateret kræft. Og var første gang slem, er anden gang endnu værre. 

I Der er kun dage fortæller Daniel Svensson uden omsvøb om slagsmål i Bundesligaen, beskidt spil i spansk håndbold, om skuffelser, skader, sejre og svigt samt de to kræftforløb, der bragte ham tættere på både livet og døden.  

Bogen er skrevet i samarbejde med Tonny Vorm, der står bag flere titler om spansk fodbold, maratonløb, amerikansk litteratur og professionel cykling.

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. Utgåva, 1. oplag
Utgivet 01/12-2017
ISBN13 9788771805765
Publisher People'sPress
Genre Biografier & Erindringer
Pages 300
Dimensions 222 × 144 × 20 mm
Weight 459 gram
Språk Danish
Original language Danish