Om cover och titel inte matchar, är titeln korrekt

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 129,00
Your price
DKK 94,00
You save
27%
Förväntad leveringstid
2-3 vardagar

Our customers say:


Godmorgen & Godnat - Salmer for de mindste


Beskrivelse

En skatkiste. Det er hvad den danske salmetradition er. Og de 10 salmer i Godmorgen & Godnat er nogle af de mest kendte og elskede salmer fra skattekisten. Det er salmer som mange børn (og forældre) kender fra babysalmesang eller har fået sunget som godnatsange. I papbogen er de rigt illustreret af Kamilla Wichmann med hendes karakteristiske farve- og detaljerige tegninger, som lokker et smil frem. 
Salmer er sange, der holder. De handler om det store i det små, de er billedskabende og følger barnet på vej fra baby til barn og til voksen.  Godmorgen & Godnat er den oplagte dåbsgave. Samtidig vil den også være et godt udgangspunkt for babysalmesangsundervisning, ikke mindst fordi salmerne er udvalgt efter grundig research i, hvilke salmer der ofte bruges i undervisningen. Bogen rummer 10 salmer med noder, becifringer og udvalgte vers. På sidste side finder du Fadervor.
To af bogens salmer danner også grundlag for to plakater, "I østen stiger solen op" og "sov sødt, barnlille", som vil være en gevinst i hvert et børneværelse. 

Item details

Media Cardboard Book   (Bog med sider i tykt pap)
Udgave 2. Utgåva, 3. oplag
Specielt cover Papbog
Utgivet 16/10-2013
Original release date 2012
ISBN13 9788775241767
Publisher Vajsenhusets Forlag
Genre Papbøger
Pages 16
Dimensions 202 × 141 × 11 mm
Weight 168 gram
Språk Danish
Original language Danish
Cover Artist Christine Clemmensen
Illustrator Kamilla Wichmann