Sgt Pepper 50 År - The Beatles - Film - AWE - 5709498015525 - 3. juli 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Sgt Pepper 50 År

The Beatles

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 5. - 9. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Sgt Pepper 50 År

Dokumentarfilmen, der havde begrænset biografpremiere i anledning af 50 års-jubilæet for Verdens bedste album, udkommer nu på DVD.

Kom med helt ind i maskinrummet, når der stilles skarpt på tilblivelsen af musikhistoriens mest berømte rockalbum ’Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’. Det sker i filmen THE BEATLES: SGT. PEPPER 50 ÅR instrueret af Alan G. Parker. Filmen kommer bag det hele med interviews og en perlerække af ekstremt sjældne optagelser med John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr. ’Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ er ifølge Rolling Stone Magazine det vigtigste rock & roll album, der nogensinde er lavet. Det bestred førstepladsen på hitlisten i Storbritannien i 23 uger og blev et af de bedst sælgende albums nogensinde.

THE BEATLES: SGT. PEPPER 50 ÅR dykker ned i de tolv måneder fra august 1966 til august 1967, der blev skelsættende for The Beatles karriere. Et år, hvor de ikke længere var verdens førende turné-rockband, men i stedet udartede sig til verdens mest nyskabende kunstnere. En periode med ekstrem kreativitet og en regulær genfødsel, hvor de omfavnede både Swinging London, avantgarde, LSD og The Summer of Love. Resultatet blev skabelsen af deres nye alter ego, Sgt. Pepper.

Alan G. Parker skærer ind til benet ved at interviewe tidligere ansatte, musikere, familiemedlemmer og journalister, som alle var tilstede under skabelsesperioden. Deres historier understøttes af et omfangsrigt arkivmateriale, hvoraf meget ikke er set siden det oprindelig blev transmitteret. Resultatet er en grundig eksamination af hvorfor bandet stoppede med at turnere, indholdet af sangteksterne og hvordan albummet blev til og optaget på det legendariske Abbey Road Studio.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 3. juli 2017
EAN/UPC 5709498015525
Udgiver AWE
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Region Region 2   (Europa)
Sprog Engelsk  
Undertekster Dansk

Vis alle

Mere med The Beatles

Andre har også købt

Se alt med The Beatles ( f.eks. T-shirt , TØJ , CD , MERCH og LP )