Om cover och titel inte matchar, är titeln korrekt

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 299,95
Your price
DKK 199,00
You save
34%
Förväntad leveringstid
2-3 vardagar

Our customers say:


Da blev jeg Døden

Steffen Jacobsen


Beskrivelse

Historisk spændingsroman om kapløbet om at skabe verdens første atombombe.

LOS ALAMOS, JULI 1945. I et ørkenlandskab i New Mexico kæmper en række af verdens førende atomforskere med at konstruere det våben, som vil ændre verden for altid. Deriblandt Niels Bohr og en ung dansk ingeniør, David Adler.

For David Adler bliver kapløbet om at udvikle atombomben et personligt drama om magt, hemmeligheder og kærlighed. Ligesom Niels Bohr må Adler træffe et valg i et moralsk dilemma med uoverskuelige konsekvenser.

Steffen Jacobsen fik i 2013 sit store gennembrud med Trofæ, den første af en række spændingsromaner med makkerparret Michael Sander og Lene Jensen.

"Er man til krimi, spænding og storstilede forbryderjagter, er man i godt selskab hos Steffen Jacobsen. Hans seje politifolk og detektiver sætter alle sejl til med risiko for liv og lemmer for at opklare de blodige, voldsomme og tilsyneladende usammenhængende hændelser, der udgør Jacobsens komplekse plot. Hans krimier er page-turners i bogstavelig forstand - og det kan være problematisk, for de er ikke korte!" - Fra portrættet på forfatterweb.dk

Item details

Media Hardcover   (Bog med hård ryg)
Udgave 1. Utgåva, 2. oplag
Utgivet 07/09-2017
ISBN13 9788711564134
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur
Pages 464
Dimensions 234 × 162 × 42 mm
Weight 974 gram
Språk Danish
Original language Danish