Om cover och titel inte matchar, är titeln korrekt

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 149,95
Förväntad leveringstid
5-7 vardagar

Our customers say:


Also available as:

CD   (2017) DKK 99,95

More Nothing

Baby in Vain


Beskrivelse

Baby In Vain udgiver deres længeventede debutalbum, More Nothing, der udkommer 25. august via Partisan Records. Den danske trio leverer et af årets mest interessante albums, der emmer af fandenivoldskhed badet i rå og trodsig energi.

Albummet er opfølgeren til bandets populære EP, For The Kids fra 2016, og er lyden af et modnet Baby In Vain, der til stadighed kombinerer deres knivskarpe riffs, sardoniske lyrik og unikke uforudsigelighed på smukkeste vis. Hele albummet er optaget på bare 11 dage i Eve Studios med producenten Rob Ellis (PJ Harvey, Scott Walker, Bat For Lashes), og er i sandhed en spændende og spontan rejse, der trækker fine tråde mellem bandets skæve nøjagtighed og ungdommelige fandenivoldskhed.

Med karakteristiske Andrea Thuesen Johansen og Lola Hammerich i front, og med Benedicte Pierleonis magtfulde trommespil som grundlag, er Baby In Vain til stadighed garant for det gennemførte håndværk, der tidligere har ledt dem til at dele scener med navne som The Jesus og Mary Chain og The Kills.

Item details

Media LP   (LP VINYL)
Release date 25/08-2017
Release country Storbritannien
EAN/UPC 0720841214915
Label PARTISAN
Udgivelse 866A162010
Genre Alternative
Weight (estimated) 200 gram