Om cover och titel inte matchar, är titeln korrekt

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 129,95
Your price
DKK 100,00
You save
23%
Förväntad leveringstid
2-3 vardagar

Our customers say:


Harry Hole-serien, 5. bind: Marekors

Jo Nesbø


Beskrivelse

En hedebølge har slået sig ned i Oslo. En kvinde bliver fundet dræbt i sin lejlighed. En af hendes fingre mangler. Kriminalbetjent Harry Hole får en sidste chance for at bevise, at han kan håndtere drikkevarer, temperament og personlige hævnmotiver. Og som om det ikke er nok med varmen; Harry er nødt til at arbejde sammen med kollegaen Tom Wahler, som Harry stadig mistænker for at have været indblandet i mordet på hans tidligere makker, Ellen Gjelten.

Da en kvinde meldes savnet, og hendes finger kort efter dukker op hos politiet, begynder Harry at se nærmere på sagen og finder et mønster - tegn, der tyder på, at morderen ikke er færdig med at dræbe.

MAREKORS er femte selvstændige bind i Jo Nesbøs serie om Harry Hole - den charmerende, drikfældige og på sin egen måde meget samvittighedsfulde kriminalbetjent. Han er den store og klodsede, melankolske individualist med hang til selvplageri.

"Harry Hole er hot ... Nesbø er ganske enkelt uimodståelig, når hans mesterlige sans for stemninger trænger helt ind i mørtlen mellem Oslos mursten." B. T.

"Udsøgt hårdkogt krimi, der næsten får læseren til at glemme, at Oslo, trods hedebølge, ikke er Los Angeles." Jyllands-Posten

"Jo Nesbøs krimier med Harry Hole er ganske enkelt mesterlige. Man er ikke til at råbe op, mens man forsøger at undvige plottets snubletråde og regne sammenhængen ud ... ‘ Marekors’ står lige så rent som de øvrige bind i serien – kære Nesbø, lad det ikke være den sidste!" Weekendavisen

Item details

Media Paperback   (Bog med limet ryg)
Udgave 5. Utgåva, 1. oplag
Utgivet 01/06-2016
Original release date 2005
ISBN13 9788771465792
Publisher Modtryk
Genre Pb, Krimi og Spænding
Pages 430
Dimensions 216 × 142 × 33 mm
Weight 480 gram
Språk Danish
Original language Norwegian
Cover Artist Peter Mendelsund