When a Stranger Calls (2006) [DVD] -  - Film - HAU - 5051159191915 - 25. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

When a Stranger Calls (2006) [DVD]

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 21. - 22. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

When a Stranger Calls (2006) [DVD]

Jill skal være baby-sitter.Hun vil meget hellere feste med vennerne, men sjovt skal det åbenbart ikke være. Og sjovt bliver det bestemt heller ikke!

I det store mørke luksus-hus ved søen med to sovende børn på første sal, en husholderske i nærheden, alarmer og telefoner ser det ellers ud til at blive en let, nærmest småkedelig aftenvagt.

Lige til telefonen begynder at ringe. Igen og igen og igen. Uro bliver til angst og angst bliver til rædsel i denne mørke gyser af Simon West.

En ny-indspilning af ?Når en morder ringer? fra 1979.


For Jill Johnson (Camilla Belle, The Ballad of Jack and Rose), var dette det perfekte job som bybysitter. Forældrene var ikke hjemme. Køleskabet var fyldt. Børnene var lagt i sæng. Men så ringer telefonen og en ildevarslende stemme spørger, "Har du set til børnene?".

Med døren låst, lyset slukket og gardinerne trukket for, ringer Jill til politiet, som sporrer opkaldet - og kan således oplyse at opkaldet kommer inde fra huset. Da den skræmte teenager løber op ad trappen, for at se til børnene, bliver Jill's stille aften som babysitter forvandlet til et nervepirrende mareridt fyldt med spænding, gys og frygt.

Instruktør: Simon West

Skuespillere: Camilla Belle Tommy Flanagan Katie Cassidy Tessa Thompson Brian Geraghty Clark Gregg Derek de Lint Kate Jennings Grant David Denman Arthur Young Madeline Carroll Steve Eastin John Bobek Brad Surosky Karina Logue

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 25. september 2023
Oprindeligt udgivet 2006
EAN/UPC 5051159191915
Udgiver HAU SDSD36884
Genre Thriller
Mål 200 g   (Estimeret vægt)
Spilletid 01:27:00
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk
Instruktør Simon West
Skuespiller Tommy Flanagan
Skuespiller Camilla Belle
Skuespiller Katie Cassidy