Running Scared [dvd] -  - Film - HAU - 5708758661430 - 25. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Running Scared [dvd]

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 16. - 21. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Running Scared [dvd]

Paul Walker (The Fast and the Furious) er Joey Gazelle, en small-time gangster og familiefar, der er håndlanger for den lokale mafia i New Jersey.

Da en narko handel slår fejl, bliver en politimand skudt, og det er Joeys job at skaffe sig af med våbnet, så det ikke kan spores. Men samme aften bliver våbnet stjålet af Joeys 10-årige nabodreng, der bruger pistolen til at henrette sin voldelige narkoman stedfar.

Joey kaster sig ud i en desperat jagt efter drengen og ikke mindst våbnet, men alle lige fra mafiaen, psykotiske medlemmer af et russisk narko-kartel til den vildt korrupte lokale politichef er lige i hælene på ham.


Joey Gazelle er en small-time gangster og familiefar, der er håndlanger for den lokale mafia i New Jersey. Da en narko handel slår fejl, bliver en politimand skudt, og det er Joeys job at skaffe sig af med våbnet, så det ikke kan spores. Men samme aften bliver våbnet stjålet af Joeys 10-årige nabodreng, der bruger pistolen til at henrette sin voldelige narkoman stedfar. Joey kaster sig ud i en desperat jagt efter drengen og ikke mindst våbnet, men alle lige fra mafiaen, psykotiske medlemmer af et russisk narko-kartel til den vildt korrupte lokale politichef er lige i hælene på ham.

Instruktør: Wayne Kramer

Skuespillere: Paul Walker Cameron Bright Vera Farmiga Chazz Palminteri Johnny Messner Michael Cudlitz Alex Neuberger Ivana Milicevic John Noble David Warshofsky Arthur J. Nascarella Thomas Rosales Jr. Brian Caspe Morgan Johnson Maurice Lee

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 25. september 2023
Oprindeligt udgivet 2006
EAN/UPC 5708758661430
Udgiver HAU DVD1437231
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Spilletid 01:56:00
Region Region 2   (Europa)
Sprog Engelsk  
Undertekster Dansk
Instruktør Wayne Kramer
Skuespiller Paul Walker
Skuespiller Chazz Palminteri