Last Stop 174 -  - Film - Horse Creek Entertainment - 7046687505967 - 2008
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Last Stop 174

Pris
DKK 79,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 4. - 6. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Last Stop 174

Som 10-årig ser han sin mor blive dræbt, hvorpå han finder sammen med en bande hjemløse børn i området. Da bandelederen truer politiet, dræber politiet hundredvis af de hjemløse børn under Candelariamassakren. Sandro er en af de få, der overlever, men han ender på en opdragelsesanstalt. Her bliver han ven med Ale, og sammen lykkes det dem at flygte. Livet på gaden er lutter rå kriminalitet, og det er sværere at holde sig væk fra den, end Sandro havde forestillet sig. Han klarer sig, indtil han en dag kommer hjem til sin kæreste og finder hende og Ale i seng sammen. Det knækker Sandro, som overfalder Ale, og i ren desperation kaprer han en bybus - bus nr. 174 - en tur, der får voldsomme følger.


Historien om Sandro, der både er kriminel og offer under sin opvækst i Rio de Janeiros slum, bygger på faktiske begivenheder.

Som 10-årig ser han sin mor blive dræbt, hvorpå han finder sammen med en bande hjemløse børn i området. Da bandelederen truer politiet, dræber politiet hundredvis af de hjemløse børn under Candelariamassakren. Sandro er en af de få, der overlever, men han ender på en opdragelsesanstalt. Her bliver han ven med Ale, og sammen lykkes det dem at flygte.

Livet på gaden er lutter rå kriminalitet, og det er sværere at holde sig væk fra den, end Sandro havde forestillet sig. Han klarer sig, indtil han en dag kommer hjem til sin kæreste og finder hende og Ale i seng sammen. Det knækker Sandro, som overfalder Ale, og i ren desperation kaprer han en bybus - bus nr. 174 - en tur, der får voldsomme følger.

Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Antal discs 1
Udgivet 2008
EAN/UPC 7046687505967
Udgiver Horse Creek Entertainment HC11596
Genre Thriller
Mål 136 × 172 × 15 mm   ·   200 g   (Estimeret vægt)
Spilletid 01:52:00
Region Region 2   (Europa)
Lydformat Dolby Digital 5.1
Billedformat 16:9
Sprog Portugisisk  
Undertekster Dansk Norsk Svensk Finsk
Instruktør Bruno Barreto
Skuespiller Michel Gomes
Skuespiller Chris Vianna
Skuespiller Marcello Melo Junior

Vis alle

Flere tilbud: Blu-rays: Frit valg 79,95 kr./stk.